Modalitati de plata

1. PLATA PRIN CARD BANCAR - UN MIJLOC SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR PENTRU CUMPĂRAREA ONLINE.

Comunicarea informațiilor bancare și a datelor personale este 100% sigură.

Utilizăm criptarea SSL pentru transmiterea informațiilor despre plată. Această modalitate de criptare asigură un nivel de siguranță foarte ridicat pentru tranzacțiile dumneavoastră.

 

 

2. RAMBURS

Dacă nu doriți să plătiți cu un card bancar, puteți alege să plătiți ramburs.

Plătești când primești. Aceasta este o metodă clasică, care înseamnnă că veți plăti marfa numai după primirea coletului de la curier sau de la poștă. Veți găsi suma care trebuie plătită (așa-numită numerar la livrare) în confirmarea comenzii și puteți plăti firmei de transport atunci când produsele ajung la dumneavoastră.

 

3. ÎN RATE FIXE, FĂRĂ DOBÂNDĂ

Pentru plata în rate este necesar să dețineți un card de credit de la una din băncile partenere. La modalitatea de plată, selectați “Plata online - EuPlatesc.ro” iar apoi introduceti datele cardului dvs; dacă ați introdus datele unui card de credit care aparține uneia din băncile enumerate mai jos, în pasul următor se va deschide o pagină unde selectați numărul de rate dorit. Puteți opta între 3, 6 și 12 rate fixe, fără dobândă și fără bătăi de cap. Dacă întâmpinați dificultăți, vă rugăm să vă adresați băncii emitente.

Băncile acceptate:

 

 

 BRD Finance


Star BT


AlphaCard Credit

First Bank

Garanti Bank

 

4. PRIN TRANSFER BANCAR

Dacă nu doriţi să plătiţi cu un card bancar, puteţi alege să plătiţi prin virament bancar.

Nume beneficiar: PROGRESSIVE SPORTS SRL

Cont: RO21BTRLRONCRT0553551701

Deschis la Banca Transilvania