Cele mai bune 5 aplicatii de fitness din 2022 TRAMBULINEIEFTINE.RO

Top 5 aplicatii de fitness din 2022

Trambuline Copii

Sanatatea si fitness-ul sunt importante pentru o viata mai lunga. Odata cu revolutia tehnologiei, cei mai multi oameni nici macar nu se deranjeaza sa ia masurile adecvate pentru a se mentine in forma. Oamenii care realizeaza importanta sanatatii si a fitness-ului ajung de obicei sa isi faca abonament la sala de sport. Daca esti ingrijorat de forma in care esti, nici macar nu trebuie sa mergi la sala. Doar descarci o aplicatie de fitness care se potrivete cerintelor tale si vei avea parte de un antrenament adecvat acasa. Citeste in continuare pentru a afla top 5 aplicatii de fitness pe care le poti instala in telefon.


Freeletics

Daca te intereseaza aplicatii de fitness cu antrenamentele rapide si super-eficiente, s-ar putea sa iti placa Freeletics. Se concentreaza pe exercitiile cu greutatea corporala - cum ar fi burpee, genuflexiuni si variatii de ridicare in picioare - care sunt usor de facut oriunde si oricand. De asemenea, ofera programe personalizate de antrenament pe intervale de mare intensitate (HIIT) cu audio. Versiunea gratuita a aplicatiei ofera 20 de antrenamente HIIT cu greutate corporala, 25 de exercitii individuale, 20 de programe audio si acces la comunitatea de asistenta. Freeletics Coach, care incepe de la 1,55 USD pe saptamana, include un antrenor personal bazat pe inteligenta artificiala care reuneste antrenamentele in functie de experienta, obiectivele, nivelul de fitness si preferintele tale.

Map My Run

Map My Run este una dintre cele mai originale aplicatii de fitness pentru alergatori. Continua sa se claseze foarte bine datorita caracteristicilor sale expansive si bazei comunitare dedicate. Aceasta aplicatie contine peste 70 de milioane de trasee de alergare care iti vor asigura ca ai intotdeauna un nou traseu de incercat si inregistreaza cu precizie distanta, ritmul, altitudinea, caloriile arse si multe altele pe masura ce te deplasezi. Abonamentele MVP ofera date avansate, cum ar fi urmarirea cadentei si a ritmului cardiac, pentru 5,99 USD pe luna sau 29,99 USD pe an.

Detalii: Hartile vizuale oferite de Map My Run sunt unele dintre cele mai bune disponibile. Porti crea un traseu utilizand interfata online simpla si poti revizui fiecare detaliu din cadrul hartii in sine dupa ce ti-ai inregistrat antrenamentul. Abonamentul MVP include, de asemenea, urmarirea prin GPS in timp real, care iti va permite sa imparti locatia cu prietenii si familia in timp real pentru siguranta suplimentara.

Strava

Daca iti plac aplicatii de fitness pentru simtul comunitatii si al conexiunii sociale pe care il ofera, Strava ar putea fi potrivita pentru tine. Aplicatia este conceputa pentru cei care fac sport si se bucura de o mica competitie prietenoasa in timp ce alearga, merg cu bicicleta si inoata pentru a fi in forma maxima. Cu Strava, poti participa la provocarile de antrenament cu alti utilizatori ai aplicatiei, poti partaja fotografii de la antrenament si chiar poti urmari activitatile prietenilor tai. Intre timp, acopera elementele de baza importante, cum ar fi urmarirea distantei, viteza si rezistenta la antrenament. Strava Summit, versiunea prin abonament a aplicatiei, gazduieste multe dintre functiile placute de utilizatori. Pentru 7,99 USD pe luna sau 60 USD pe an, iti poti stabili obiectivele specifice de antrenament de fitness in cadrul aplicatiei si te va echipa cu planuri de antrenament personalizabile si feedback live pentru a iti face antrenamentele si mai eficiente.

Detalii: Poti, de asemenea, sa concurezi pe segmente cu prietenii, sa va comparati eforturile din trecut si sa examinati valorile avansate de performanta pentru a va analiza mai bine modelele de antrenament si performanta.

Jefit

Antrenamentul de forta necesita o planificare inteligenta a programului si aici intervine JEFIT. Versiunea gratuita a acestei aplicatii de fitness are o baza de date cu peste 1.300 de exercitii pentru a te ajuta sa iti planifici antrenamentul si sa urmaresti repetarile si greutatile totale utilizate in trackerul jurnalului de antrenament. Jurnalul te ajuta sa urmaresti modificarile compozitiei corporale, precum si sa urmaresti greutatea si procentul de grasime corporala. Pentru 6,99 USD pe luna sau 39,99 USD pe an, abonamentul elimina reclamele si iti ofera acces la rapoarte de antrenament avansate, seturi de antrenament prezentate si multe altele.

Openfit

Cu peste 200 de cursuri live pe saptamana, Openfit ofera instructiuni clare si sigure de la antrenori certificati, un sentiment de responsabilitate pentru a te mentine pe drumul cel bun si o motivatie reala. De asemenea, este incarcat cu sute de cursuri la cerere pentru a te mentine motivat in continuare, indiferent de programul tau. Accesul nelimitat la toate cursurile si functiile aplicatiei este de 38,99 USD pentru trei luni, 59,99 USD pentru sase luni sau 95,99 USD pe an.

Detalii: Openfit este un nou venit pe piata aplicatiilor de fitness (a fost lansata la inceputul lui 2019), dar creste rapid, adaugand mai multi antrenori, cursuri si programe in fiecare saptamana. Dincolo de antrenamente, care variaza de la 15 la 40 de minute, Openfit ofera si programe de nutritie personalizate, provocari lunare de antrenamente si o comunitate de fitness virtuala activa.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate