Cum sa protejati o trambulina de lumina soarelui - Trambuline Ieftine

Cum sa protejati o trambulina de lumina soarelui

Trambuline Copii

Trambulinele sunt o investitie ideala pentru recreere si exercitii fizice si sunt potrivite pentru toate varstele. O problema des intalnita este ca se deterioreaza componentele din cauciuc atunci cand sunt expuse la lumina directa a soarelui si la caldura pentru perioade lungi de timp. Puteti proteja trambulina de lumina soarelui prin planificarea locului in care va fi amplasata in curte, folosind o husa pentru trambuline si prin inspectii regulate. Cititi articolul de mai jos pentru a afla detalii despre cum sa va protejati trambulina de lumina soarelui.

Trambulinele necesita un loc cu umbra
Expunerea constanta a partilor unei trambuline, in special a componentelor din cauciuc, la temperaturi extreme si la lumina directa a soarelui va determina descompunerea acestora. O solutie simpla, dar eficienta este sa instalati trambulina intr-o zona umbrita sau impadurita a curtii.

Nu este intotdeauna posibil sa localizati o zona complet umbrita intr-o curte, deoarece majoritatea curtilor primesc lumina de la soare - direct sau indirect. Cu toate acestea, este mult mai usor sa preveniti deteriorarea componentelor atunci cand primeste foarte putina lumina directa a soarelui in timpul zilei. De asemenea, este recomandat ca proprietarii sa verifice in mod regulat trambulinele pentru semne de deteriorare de la soare, cum ar fi crapaturi sau rupturi in covoras.

Huse pentru trambuline
Din cauza faptului ca lumina solara pe care o primeste o zona din curte nu poate fi controlata, instalarea unei huse de dimensiunea corecta ofera o protectie ampla. Husele de trambuline sunt menite sa treaca direct peste partea superioara a trambulinei si sa impiedice expunerea in mod constant la razele daunatoare ale soarelui. Desi extrem de eficiente impotriva soarelui, husele sunt ideale si pentru ploaie. Husele au capacitatea de a impiedica trambulina sa acumuleze apa la suprafata si sa sufere daune pe termen lung din cauza expunerii prelungite la apa.

Husele pentru trambulina sunt disponibile in doua stiluri diferite. Primul design este foarte accesibil si functioneaza pentru a proteja trambulinele care nu au prelate. Aceste huse sunt de fapt similare cu prelatele si pur si simplu acopera suprafata atunci cand nimeni nu sare pe ea. Pentru trambulinele care vin cu o prelata, un design de prelata asemanator unui cort ofera o protectie elementara eficienta. Cel mai important, trambulinele pot fi folosite in timp ce acest fel de prelata ofera protectie solara.

Capacele pentru arcuri ofera o anumita protectie
Pentru cei care nu pot achizitiona husele pentru trambulina sau pur si simplu nu au suficienta umbra in curtile lor, capacele pentru arcuri pot ajuta la prelungirea duratei de viata a trambulinei. Aceste capace pot ajuta componentele metalice sa nu se incalzeasca prea mult si sa sufere daune nejustificate de la soare. Adevaratul dezavantaj al acestor capace este ca atunci cand sunt expuse la temperaturi extreme, husele de culoare inchisa sau cele din nailon pot provoca arsuri la atingere.

Racirea unei trambuline incalzite
Nu doar razele UV pot provoca daune, ci mai degraba expunerea prelungita la caldura si temperaturi ridicate. Stropirea cu apa rece poate asigura faptul ca suprafata nu este prea fierbinte pentru sarituri si, de asemenea, va prelungi durata de viata reala a covorasului. Este important ca, dupa ce stropiti suprafata cu apa rece, sa nu lasati apa sa se adune pe suprafata trambulinei. Daca ramane apa pe suprafata, aceasta poate provoca mucegai si eventuala deteriorare.

Inspectiile regulate sunt obligatorii!
Pentru persoanele care detin o trambulina mare, inspectarea acesteia in mod regulat pentru orice semne de deteriorare este importanta. Adesea, problemele mici pot deveni mari si pot reprezenta un pericol potential pentru persoanele care o folosesc. Este esential sa inspectati toate piesele, cum ar fi suprafata, deoarece ar trebui sa ramana fara gauri, rupturi sau zgarieturi. Arcurile pot rugini in timp, prin urmare, este recomandat sa verificati in mod regulat daca exista potentiale semne de coroziune. In cele din urma, cadrul ar trebui sa ramana bine fixat si suficient de robust pentru a rezista sariturilor.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate