6 Motive pentru care ar trebui sa ai o trambulina acasa - Trambuline Ieftine

6 Motive pentru care ar trebui sa ai o trambulina acasa

Trambuline Copii

Conform diverselor studii efectuate, s-a dovedit ca saritul intr-o trambulina este cea mai eficienta si mai buna forma de exercitiu in comparatie cu exercitiile cardiovasculare sau aerobice. Daca ii ceri copilului tau sa sara in trambulina, o va face usor, fara sa protesteze. De asemenea, nu uita de siguranta. Acestea ajuta la imbunatatirea coordonarii si este responsabila pentru tonifierea muschilor. Mai jos sunt prezentate 6 motive pentru care ar trebui sa ai o trambulina acasa.

1. Incurajeaza copii sa faca miscare
Tehnologia progreseaza rapid cu fiecare zi care trece, si atat adultilor, cat si copiilor le place sa se joace jocuri video mai mult decat sa practice activitati fizice. De asemenea, sunt dependenti de retelele de socializare sau de mesaje text si petrec jumatate din zi pe canapea. Atunci cand copii sau adultii nu practica sporturi traditionale precum inotul sau ciclismul, ei tind sa se ingrase, ceea ce poate duce la obezitate. Cand ai o trambulina pentru copii acasa, poate stimula copilul sa faca miscare.


2. Ajuta la reducerea nelinistii si la atenuarea stresului
Nelinistea poate afecta o persoana indiferent de varsta si poate duce la insomnie. Acest lucru poate fi cauzat ca urmare a excesului de munca, stresului, cofeinei sau durerii fizice. Saritura in trambulina furnizeaza energie catre organism si amelioreaza nelinistea. De asemenea, stimuleaza calitatea somnului unei persoane, fie ca este vorba de un adult sau de un copil. 

3. Imbunatateste sistemul limfatic
Sistemul dumneavoastra limfatic este asociat cu sistemul imunitar al corpului, care este responsabil pentru combaterea infectiilor. Exista momente in care corpul tau nu poate face acest lucru in mod natural si necesita un impuls. Saritura in trambulina genereaza o miscare in sus si in jos si permite fluidelor din sistemul limfatic sa se miste impreuna cu tine. Cand sari timp de 10 minute in mod constant, promovezi circulatia in partea superioara a corpului, care poate elimina toxinele din canalele limfatice catre rinichi si le poate elimina din organism.

4. Intareste articulatiile
Trambulina este adesea comparata cu activitatile de mare impact, cum ar fi joggingul. Rebounding ajuta la reabilitarea tesuturilor moi, precum si a leziunilor articulare si amelioreaza durerea din corp. Spre deosebire de celelalte exercitii de mare impact, rebounding poate absorbi impactul pe care il genereaza o saritura, pentru a reduce problemele de articulatii.

5. Intareste plamanii si inima
Daca duci un stil de viata care este sedentar, exista sanse sa fii afectat de boli cardiovasculare. A avea o trambulina in curte este extrem de benefic, deoarece este unul dintre cele mai bune exercitii care te mentin activ. Ajuta la intarirea plamanilor si la mentinerea sanatatii inimii. Exercitiile in trambulina care includ sarituri si ridicari ale genunchilor ajuta la pomparea sangelui si cresterea frecventei pulsului, astfel, pompati eficient oxigenul pur in sistemul dumneavoastra.

6. Iti imbunatateste echilibrul
Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le ofera este ca te ajuta sa iti imbunatatesti coordonarea si echilibrul. Acest lucru este important pentru orice persoana, indiferent de grupa de varsta din care face parte. Ele ajuta la dezvoltarea abilitatii motorii care incepe sa se deterioreze pe masura ce incepi sa imbatranesti. Rebounding ajuta la stimularea receptorilor din corpul tau, imbunatatind astfel stabilitatea si minimizand ranile si accidentele. Daca astepti cu nerabdare sa traiesti o viata sanatoasa si activa, ar trebui sa iti cumperi o trambulina astazi.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate